menu

100% BIO opunciový olej


foto


Opunciový olej, známý také jako kaktusový nebo nopálový, je na poli přírodní kosmetiky považován za nejúčinnější zbraň proti stárnutí pokožky a tvorbě vrásek. Pro svou neuvěřitelnou schopnost vyrovnávat mimické vrásky se opunciovému oleji dokonce s nadsázkou říká přírodní botox.

CHARAKTERISTIKA:
  • 100% čistý a RAW rostlinný olej za studena lisovaný v Maroku
  • bez parfemace či konzervačních látek
  • příjemná vůně s lehkým oříškovo-ovocným tónem
  • velmi rychlá vstřebatelnost bez zanechání mastného filmu
  • vhodný pro všechny typy pokožky a vlasů, nezpůsobuje podráždění
  • BIO kvalita pod dohledem certifikační společnosti ECOCERT
  • přímý dovoz a GARANCE KVALITY - výrobce jsme v Maroku sami pečlivě vybírali, pravidelně je navštěvujeme a kontrolujeme vstupní suroviny i všechny výrobní procesy.

foto

ÚČINKY OPUNCIOVÉHO OLEJE:
  • vyrovnává vrásky intenzivní podporou tvorby kolagenu v pokožce
  • zjemňuje a vyživuje pokožku vitamíny a omega kyselinami
  • napomáhá pokožku udržovat hydratovanou
  • má zklidňující a protizánětlivé účinky.

OPUNCIOVÝ OLEJ OBSAHUJE:
  • nenasycené vyšší mastné kyseliny, jako omega-6, omega-9, omega-7 a omega-3
  • vitamíny, jako vitamín E, betakaroten a vitamín K1
  • kosmeticky významné fytosteroly a polyfenoly.

JAK OPUNCIOVÝ OLEJ POUŽÍVAT:

Pokožku navlhčete vodou, a olej do ní prsty vmasírujte. Množství nanášeného oleje je individuální, na obličej například většinou stačí 1 až 2 kapky. Opunciový olej patří mezi takzvané suché oleje, takže nezanechává pocit mastnoty, a velmi rychle se do pokožky vstřebává. Aplikaci oleje opakujte dle potřeby, například po ránu a na noc. V případě použití opunciového oleje na vlasy jej můžete navlhčenými prsty nanést například na vlasové konečky.


JAK SE OPUNCIOVÝ OLEJ VYRÁBÍ?

Opunciový olej se lisuje z jadérek plodů opuncií, kaktusů pocházejících původně z Mexika. Pro získání jednoho litru oleje je zapotřebí zpracovat téměř tunu plodů, které se z opuncií mohou sklízet pouze ručně. Právě ruční sběr a důsledná selekce zralých a zdravých opunciových plodů je na výrobě kvalitního opunciového oleje to nejnákladnější. Aby byl výsledný opunciový olej opravdu kvalitní, nesmí se stát, aby byly zpracovávány plody nezralé, nahnilé, nebo napadené škůdci. Lisování pak naši maročtí dodavatelé provádí na profesionálních nerezových strojích a pouze za studena, stejně jak tomu je u našeho arganového oleje Arganeol.


VĚDĚLI JSTE, ŽE... ?
  • Pěstování opunciových kaktusů je jedním z mála ekologických způsobů, jak zemědělsky využívat poušť. Nepotřebují totiž žádné zavlažování.
  • Opuncie se do Středozemí rozšířily po objevení Ameriky Kryštofem Kolumbem. Jejich původní domovinou je oblast dnešního Mexika, kde se již od dob Aztéků používají k mnoha léčebným účelům.





back
C50
439 Kč - skladem
BIO arganový olej kosmetický 50 ml
G2
799 Kč - skladem
"Péče pro celé tělo"
MA50
529 Kč - skladem
Bylinný arganový olej - akné sérum 50 ml
MV50
529 Kč - skladem
Bylinný arganový olej - vlasové sérum 50 ml
MZ50
529 Kč - skladem
Bylinný arganový olej - zklidňující sérum 50 ml
O20
939 Kč - skladem
BIO opunciový olej 20 ml
forv
gopay visa visa master master

Všechna práva vyhrazena. Jakákoliv část tohoto webu (texty, obrázky, popis nákupu, další části serveru),
v celku nebo v části může být kopírována nebo jinak reprodukována pouze s předchozím výslovným souhlasem autora.
ARGANEOL © 2013-2017

gopay visa visa
master master
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.